SOEPEN | |
FRANSE UIENSOEP – 8.5 | Gegratineerd met kaas in de oven |
ASPERGESOEP – 8.5 | Met ham |
TOMATENSOEP – 7.5 | Met ballen |
BROOD GERECHTEN | |
HOLLANDSE GARNALEN KROKETTEN – 16.5 | Met aioli en citroen |
KROKETTEN VAN RUND – 9.5 | Met mosterd |
CROQUE MONSIEUR – 7.5 | Met Zeeuwse ham en kaas |
CROQUE MADAME – 8.5 | Met Zeeuwse ham, kaas en een gebakken eitje |
UITSMIJTER – 11.5 | Met ham & kaas, 3 eitjes |
AVOCADO & GEPOCHEERDE EITJES – 13.5 | Getoast desem, humus, rucola, chili-flakes |
AVOCADO & GEKARAMELISEERDE GEITENKAAS – 14.5 | Getoast desem, gebrande asperge, hang-op met rode biet, chili-flakes |
AVOCADO & ZALM – 15.5 | Getoast desem, humus, rucola, chili-flakes |
CARPACCIO – 13.5 | Met parmezaan, truffel mayonaise, rucola |
PULLED CHICKEN – 13.5 | Met ui, champignons en BBQ-saus |
GESMOLTEN BRIE – 13.5 | Met gebakken champignons, truffelhoning, rucola en walnoten |
SALADES & BOWLS | |
SALADE SCAMPI – 19.5 | Met oosterse salade, wakamé, furikàke, japanse mayonaise en ambachtelijk broodje |
SALADE OOSTERSE KIP – 18.5 | Met gebakken kipfilet, sojagel, wasabi mayonais en ambachtelijk broodje |
POKE BOWL – 16.5 | Poké Bowl met sashimi tonijn, furikake, lichtpittige wasabi mayonaise en rijst |
Onze salades worden geserveerd met een ambachtelijk broodje, liever friet? Meerprijs €2.50 | |
VOORGERECHTEN | |
SCAMPI IN LOOK – 14.5 | Scampi in romige chili-knoflooksaus met ambachtelijk broodje |
ESCARGOTS – 12.5 | 6 wijngaardslakken in kruidenboter |
CARPACCIO – 13.5 | pijnboompitten | rucola | Parmezaan | truffelmayonnaise |
HOOFDGERECHTEN | |
ASPERGES OP ‘BRABANTSE’ WIJZE – 23.5 | Met ham, ei, krieltjes en botersaus |
“VURIGE TONGEN” – 42.5 | Hele gebakken zeetong met remouladesaus, frieten en salade |
BIEFSTUK – 24.5 | Gegrilde Nieuw-Zeelandse rumpsteak met romige pepersaus, frieten en salade |
GEGRATINEERDE VISSCHOTEL – 22.5 | Zalm en witvis met kaas gegratineerd in de oven, lichte kerriesaus, frieten en salade |
DESSERTS | |
MANGO MESS – 8.5 | Mango compote | karamel-ijs | hang-op | meringue |
DAME BLANCHE – 8.5 | Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom |
PROGRES GEBAK – 5.5 | hazelnoot-nougatine progres | karamelsaus | slagroom |
APPELGEBAK – 5.5 | met slagroom |
KERSENVLAAITJE – 4.95 | met slagroom |
Lunch
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00